Geschiedenis

Lightdesigns

Lightdesigns – maatwerk in verlichting en vormgeving. Aangenaam kennis met u te maken! Mijn naam is Steyn van Reede. Specialist op het gebied van design en custom handwerk. Ik doe dit werk met een creatieve en innovatieve geest, maar vooral met veel plezier en met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van interieur design durf ik u te verzekeren, maar ook te beloven dat ik u ten alle tijde kwaliteit zal leveren. Ik wil u inzicht geven in de geschiedenis van al mijn werkzaamheden. Hiermee laat ik u zien hoe Lightdesign is ontstaan.

Custom motoren – DMZ Customs / De Motorzaak B.V.

Ook heb ik ruim 10 jaar ervaring in het verbouwen van motorfietsen, maar dit heb ik gedaan tijdens mijn werkzaamheden als directeur van De Motorzaak B.V.. Dit bedrijf was gespecialiseerd in caféracers, maar ook bobbers, flat-trackers en scramblers hebben we talloze keren gebouwd. Klik hier voor de portfolio, waarin een kleine greep uit de collectie van de vele customs die we door de jaren verbouwd hebben in opdracht van de klant, getoond word. In deze periode kwamen mijn bankwerk vaardigheden van pas. Ook poedercoaten, spuitwerk, stickering en natuurlijk ook mechanische- en elektrische werkzaamheden hoorden bij het scala aan werk die we verrichtten.

Steyndesign – interieurbouw

In de tijd dat mijn bedrijf Steyndesign heette, bouwde ik sinds 1999 t/m 2006 op maat gemaakte interieuren voor de horeca. Tevens was ik gespecialiseerd als onderhoudsmonteur in de horeca. Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zoals schilderen, timmerwerk, laswerk, electra & sanitairwerkzaamheden behoorden alle tot mijn dagelijkse routine. Klik hier voor de portfolio van de interieurs die ik toendertijd gebouwd heb.

Steyndesign – interieurobjecten / muurschilderingen

Ook maakte ik met mijn toenmalige bedrijf (Steyndesign), interieurobjecten, muurschilderingen, maquettes en lichtlijsten voor de horeca, hiervoor kunt u hiernaartoe voor een overzicht. Hieruit zijn de industriële lampen ontstaan die ik hedendaags onder de naam Lightdesign op maat maak en verkoop, per stuk of in aantallen. Heeft u vragen? Dan mag u gerust contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken.